Наистина в историята е показано, доказано, че който пипа клас, пада

...
Наистина в историята е показано, доказано, че който пипа клас, пада
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Синдикати се заканиха на властта. А на коя власт?

" Наистина в историята е показано, потвърдено, че който пипа клас, пада от власт. И за това ще се погрижим. "

Това предизвестие насочи през днешния ден към депутатите вицепрезидентът на КНСБ Тодор Капитанов във връзка вчерашното решение на депутатите да основат юридическия термин  " брутна минимална работна заплата ", в която да влиза и  " клас прослужено време ". Идеята на ГЕРБ, подкрепена през вчерашния ден от " Продължаваме промяната ", които през днешния ден сами се отхвърлиха, първо мина през обществената комисия, само че в този момент излиза наяве, че най-вероятно няма да мине през зала. 

Въпросът тук е и кой ще пада от власт, откакто България се ръководи от служебно държавно управление на президента Румен Радев.

И все по този начин върви със страшна мощ към избори, в случай че се съди по ставащото в Народното събрание, в който през днешния ден разнообразни парламентарни групи се пробваха да удължат времето на съвещанието, с цел да прокарат точки, които са значими за тях. И нито едно предложение не беше признато.

Правителството утвърди промени в Наказателно-процесуалния кодекс и в Закона за правосъдната власт, с които се вкарва механизъм за търсене на наказателна отговорност от основния прокурор и неговите заместници, заяви правосъдният министър Крум Зарков.

В столичната болница “Шейново ” пък размениха две бебета, като по случая се води следствие, задейства се и прокуратурата.

Малко като цялата страна, потресаващо е положението на така наречен нови имоти в Софийските централни гробища. Това алармират читатели. Става въпрос за новоотпуснатите места - в посока към ТЕЦ-София.

А Владимир Путин призна, че частичната готовност е разкрила проблеми, само че за следващ път се закани, че Русия ще извърши задачите си в Украйна.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР